Cristie Nordic söker dig som har ett gediget intresse för datatillgänglighet och vill arbeta i en utmanande och utvecklande arbetsmiljö. Cristie Nordic är ett expanderande It-bolag där du får arbeta mot olika kundföretag. Vi lägger stort fokus på att utveckla våra medarbetare och alla är med i att driva bolaget framåt. Låter detta som någonting för dig? Ta chansen och sök redan idag!

 

 

IMG_6866

 

 

Om företaget

Cristie Nordic är ett kompetensbolag med lösningar inom datatillgänglighet (lagring, återläsning, backup). Vi finns representerade i flera delar av Sverige, Norden och stora delar av Europa. I dagsläget är vi elva anställda med siktet inställt på att fortsätta växa. Vi är en del av Pedab Group som har ca 150 anställda med kontor på flera ställen i Europa. Cristie Nordic är en IBM Gold Business Partner. Våra kunder finns inom bank, finans, industri och media. Vår leverans till slutkund består av försäljning, leverans och support av lösningar. Alla våra lösningar är framtagna i samarbete med kunden, vilket ofta innebär anpassningar där vi knyter ihop olika system.

 

Arbetsbeskrivning

Vi letar efter dig som kan stärka upp och driva vår drift- och supportfunktion kopplat till IBM:s mjukvaror för backup (Spectrum Protect Suite). Du har med fördel kunskap inom IBM:s produkter samt erfarenhet av att driva och utveckla driftuppdrag. Vi ser också gärna att du har mycket goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift.

Vi ser det som starkt meriterande om du har kunskaper i Python, har goda kunskaper i svenska samt att du har B-körkort vilket underlättar vid kundbesök.

Alla våra lösningar är framtagna i samarbete med kunden, vilket ofta innebär anpassningar där vi knyter ihop olika system.

Som person trivs du med att arbeta både i grupp och individuellt. Du trivs med att ha kundkontakt och har en god förståelse för hur du på ett professionellt sätt representerar Cristie Nordic över telefon och ute hos kunder. Du är strukturerad och noggrann och har vana att jobba med dokumentation. Vi tror att du som söker tjänsten gillar att arbeta på ett mindre företag där det finns stort utrymme för nytänkande och kreativ utveckling.

 

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Så fort som möjligt
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kista, Stockholm

 

Kontakta oss
Cristie_Protect_Anywhere_v2